Zinaida Greceanîi nu va da curs invitaţiei lui Dorin Chirtoacă. ALEGERI 2015

Candidatul PSRM la funcţia de primar al capitalei, Zinaida Greceanîi, nu va da curs invitaţiei liberalului Dorin Chirtoacă de a participa la o dezbatere electorală comună la Regia Transport Electric. Anunţul a fost făcut de Greceanîi în cadrul unui briefing de presă susţinut joi, 18 iunie, transmite IPN.

„Chirtoacă nu este omul potrivit care să-mi organizeze agenda, nu l-am angajat ca secretar”, a declarat candidatul PSRM. Totodată, Zinaida Greceanîi a invitat mass-media la un alt briefing, la Parcul de autobuze din Chişinău, la aceiaşi oră când liberalul o va aştepta la Regia Transport Electric.

Greceanîi nu a ezitat să aducă acuzaţii la adresa contracandidatului său. „Pentru reparaţia străzii Aleco Russo, cu o lungime de doi kilometri jumătate, s-au cheltuit 120 de mln de lei. Pentru comparaţie, amintim că un kilometru din drumul Sărăteni-Soroca, construit din banii alocaţi de către SUA, a costat 18 mln de lei. Vom cere inventarierea tuturor construcţiilor din Chişinău, ca să vedem cum au fost folosiţi banii publici”, a spus Greceanîi.

Dorin Chirtoacă i-a lansat Zinaidei Greceanîi o invitaţie la dezbateri publice pentru vineri, ora 10.00, ca să prezinte planurile sale privind soluţionarea problemei transportului public în capitală.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.