Will Graham, nepotul renumitului evanghelist Billy Graham, vine la Chișinău pentru „Sărbătoarea Speranței”

Will Graham, nepotul renumitului evanghelist Billy Graham,

vine la Chișinău pentru „Sărbătoarea Speranței”

În perioada 15-16 iulie 2023, la „Chișinău Arena” se va desfășura evenimentul evanghelistic „Sărbătoarea Speranței”, organizat de Asociația Evanghelistică Billy Graham (SUA) și bisericile creștine evanghelice din Moldova. Acest eveniment, la care sunt așteptați zilnic în jur de  9 -10 mii de persoane, are drept scop ca toți să cunoască ce înseamnă speranța pe care o dă Dumnezeu într-un mod personal prin credința în Isus Hristos.

Vorbitorul principal va fi Will Graham, nepotul renumitului evanghelist de talie internațională, Billy Graham. Will Graham va veni pentru prima data în Moldova. În 2005, tatăl său Franklin Graham a venit la Chișinău pentru a participa la „Festivalul Speranței” organizat pe Stadionul Republican, unde timp de 3 zile s-au adunat peste 94.000 de persoane.

Pregătirile pentru acest eveniment evanghelistic au început în septembrie 2022, unind efortul a 16 departamente cu implicarea a mii de oameni din aproximativ 700 de biserici evanghelice din toată țară.
Intrarea la eveniment va fi liberă, iar participanții vor avea ocazia să experimenteze o atmosferă specială cu muzică live și mesaj încurajator despre rolul speranței în viața noastră. Rugăciunea pentru Moldova și pentru pace va ocupa un loc important în programul “Sărbătorii Speranței”.

Programul “Sărbătorii Speranței” va fi unul divers și plin de momente memorabile. Corul unit „Vocea Speranței”, compus din 700 de voci, va interpreta piese muzicale impresionante alături de formații muzicale și interpreți naționali și străini precum BBSO, Continental (România), Darina Kochanzhi (Ukraina), Huntley Brown (Jamaica), Not an Idol, Kirnev Family, Andrei Jilihovschi (Moldova). De asemenea, Alin Jivan, medaliat la Campionatele Mondiale și Europene de gimnastică, va împărtăși povestea vieții lui.

Will Graham reprezintă a treia generație a familiei Graham care continuă să proclame Evanghelia lui Isus Hristos în toată lumea. El a primit cu bucurie invitația de a veni în țara în care odinioară a predicat tatăl său.
Pe lângă participarea sa în programul “Sărbătorea Speranței’, Will Graham va avea câteva întâlniri cu reprezentanții entităților religioase locale, oficiali ai Republicii Moldova și cu presa locală.

Acest eveniment deosebit dedicat credinței, speranței și dragostei va aduna mii de oameni să-L celebreze pe Isus Hristos, cea mai semnificativă personalitate din întreaga istorie a umanității, persoana care a schimbat cursul istoriei pentru totdeauna. El a marcat sfârșitul și începutul unei noi ere.

Accesul reprezentanților mass-media în incinta Chișinău Arena va avea loc prin intrarea destinată presei. Acreditarea pentru eveniment se va efectua în zona media imediat după intrare. Locurile pentru presă vor fi rezervate. 


Mai multe informații despre
Asociația Evanghelistică Billy Graham și proiectele pe care le implementează aceasta, biografia lui Will Graham, precum și detalii despre “Sărbătoarea Speranței” puteți găsi în Media Kit.


Pentru interviuri sau întrebări de presă, vă rugăm să contactați

Adrian Blajinschi

E-mail: media@hopefest.md

Telefon: +373 69 964 643


*******
DISCLAIMER: Авторы пресс-релизов – не информационное агентство IPN – несут всю полноту ответственности за достоверность и содержание пресс-релиза, представленного для публикации и/или распространения.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.