Vladimir Voronin: PCRM nu va face coaliţii postelectorale. ALEGERI 2015

Partidul Comuniştilor nu va face coaliţii postelectorale la nivel local şi nici nu va susţine candidaţii altor partide în turul doi de scrutin.  Declaraţia a fost făcută de către  preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite IPN.

„Am îndrumat consilierii noştri să susţină doar lucrurile frumoase, în rest nu avem cu cine face coaliţii. Vom susţine doar candidaţii noştri care au ieşit în turul doi, în rest nu vom susţine pe niciunul, nici la Chişinău. Nu putem susţine şi face coaliţii cu partide care au furat miliarde, care au adus ţara la o aşa stare. Ei nu sunt pentru o Moldovă democrată şi europeană, ei târâie ţara aceasta dintr-o parte în alta”, a spus liderul comunist.

Vladimir Voronin a învinuit partidele de la guvernare, dar şi pe liberali că au mituit alegătorii. „Au cumpărat alegătorii cu produse alimentare, cu câte un tăbâltoc de soia sau alte provizii care le-au mai găsit prin depozitele din Belarus şi România. Nu este o surpriză această iniţiativă a PL de a face coaliţie cu partidele aflate la guvernare şi cu aşa-zisul partid al lui Leancă. Vor să să se mobilizeze ca să-l aducă cu orice preţ pe Dorin la cârma Primăriei”, a declarat Voronin.

Deputatul a mai comunicat că fracţiunea PCRM nu va vota pentru noul guvern, dar va susţine demisia Guvernului Gaburici.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.