Viitorul dezvoltării urbane la Summitul Internațional al Primarilor

Fondul Western NIS Enterprise anunță o oportunitate pentru liderii orașelor, inovatori și factorii de decizie la Summitul Internațional al Primarilor 2024, care va fi organizat în Dănceni, Moldova, pe 11 aprilie.

Sub tema "Construirea Comunităților Reziliente prin Inovație și Cooperare", summitul din acest an este dedicat să ghideze viitorul dezvoltării urbane și al rezilienței. Cu un program captivant de activități, Summitul este mai mult decât un eveniment, este o rampă de lansare pentru soluții aplicabile și parteneriate durabile. Participanții vor explora:

Prezentările Primarilor: Strategii inovatoare pe care primarii din întreaga lume le folosesc pentru a aborda provocările locale prin creativitate și colaborare, cu abordări diverse pentru rezolvarea problemelor urbane.

Discuții despre Inovații și Transformare Digitală în Administrația Locală: Cum digitalizarea redefinește peisajul guvernării, îmbunătățind serviciile pentru cetățeni și eficiența administrativă.

Eforturi regionale pentru aderarea la UE: Învățați de la orașele din UE despre impactul programelor și fondurilor UE asupra modernizării și dezvoltării urbane.

Reconstruirea Ucrainei: O discuție critică despre eforturile în desfășurare și planurile viitoare pentru reconstrucția orașelor ucrainene, cu accent pe reziliență, infrastructură și restaurarea comunităților.

Sesiunea despre Puterea Parteneriatului: Celebrați parteneriatele de succes între orașe prin prezentări realizate de parteneriate dintre primari, evidențiind proiectele lor colaborative și potențialul pentru noi alianțe.

Expoziția de Soluții Inovatoare: Explorați tehnologiile concepute pentru a îmbunătăți viața urbană. De la sisteme de votare online la planificare urbană în realitate virtuală, descoperiți uneltele care promit un mediu mai sustenabil, convenabil și vibrant.

Summitul, susținut de de Președinta Maia Sandu, se anunță a fi un eveniment de referință și promite să ofere o agendă bogată care să faciliteze schimbul de cunoștințe, să prezinte cele mai bune practici și să stimuleze rețele de contacte între liderii urbani la nivel mondial.

Aceasta este o oportunitate pentru primari, oficiali guvernamentali, experți, afaceri care colaborează cu autoritățile locale, de a se reuni și de a contura viitorul dezvoltării urbane, al rezilienței și al inovației. Participarea reprezentanților din diverse țări, inclusiv Slovacia, Polonia, Lituania, România, Suedia, Italia și Franța, asigură o platformă pentru schimbul de soluții și istorii de succes despre dezvoltarea urbană.

Alăturați-vă Summitului Internațional al Primarilor 2024, pentru a contribui și a beneficia de un dialog despre cum să facem orașele noastre reziliente, inovatoare și inclusive pentru toți.

Summitul este organizat cu sprijinul partenerilor, inclusiv Primăria Mea, Comunitatea Plus, CIPE și Cities 4 Cities. Pentru mai multe informații și pentru a va înregistra, vizitați site-ul oficial - 
International Mayors Summit (IMS)

Despre WNISEF

Fondul Western NIS Enterprise (WNISEF), finanțat de USAID, este un fond de 285 de milioane de dolari din Ucraina și Moldova, investind peste 188 de milioane de dolari în 136 de companii și 2,3 miliarde de dolari de-a lungul a 29 de ani.


Fondul Western NIS Enterprise (WNISEF)

*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.