Victorie pentru junioare

Naţionala feminină U-19 a Moldovei a câştigat meciul amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Belarusului, scor 2-1, transmite IPN.

Gazdele au marcat primele, însă jucătoarele pregătite de Victor Greapcă au găsit forţe să revină. În minutul 17, Diana Loghin a egalat situaţia pe tabela de marcaj, iar aproape de finalul întâlnirii tot ea a adus victoria pentru Moldova. Un merit aparte îl are şi portarul Ana Zatuşevscaia, care în minutul 47 a apărat un penalti acordat fotbalistelor din Belarus.

Meciul s-a disputat  luni, 20 mai. În prima partidă de verificare dintre cele două selecţionate, pe 18 mai, Belarus a învins Moldova cu scorul de 3-0.

Pe 11 şi 13 iunie, selecţionata de junioare a Moldovei va disputa alte două meciuri de verificare, în deplasare cu Ungaria.

În preliminariile Campionatului European la fotbal feminin, printre junioare U-19, ediţia 2013/2014, Moldova va evolua în grupa 4 din care mai fac parte Cehia, Finlanda şi Insulele Feroe. Partidele din cadrul mini-turneului vor avea loc în Finlanda, între 21 şi 26 septembrie 2013.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE