Victor Chironda: Am votat pentru un oraș cu oportunități, confort și siguranță

Candidatul Mișcării „Forța Nouă”, Victor Chironda, a declarat, după ieșirea de la urne, că și-a dat votul pentru un oraș cu oportunități, confort și siguranță și care să ofere oamenilor lucrurile simple de care au nevoie în fiecare zi.

„Oamenii au nevoie de drumuri și trotuare bune, transport public de calitate, spații amenajate, zone verzi, spații de joacă pentru copii”, a declarat Victor Chironda.

Candidatul a îndemnat cetățenii să iasă la vot și să voteze pentru ceea ce consideră ei că este important, pentru ca aceste alegeri să aducă un rezultat bun pentru chișinăuieni.

„Să avem un Consiliu municipal care nu face politică și show-uri, ci lucrează pentru cetățeni și eu cred că astăzi este primul pas să construim o administrație publică eficientă”, a spus candidatul „Mișcării Forța Nouă”.


La funcția de primar general al municipiului Chișinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chișinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidați nu reușește să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidați, unde se declară câștigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.