Vicepremierul Popescu pleacă la Bruxelles

Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei. Vizita are loc înainte de publicarea raportului Comisiei Europene privind extinderea, care va fi prezentat în prima jumătate a lunii noiembrie, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene precizează că Nicu Popescu va avea întrevederi cu Olivér Várhelyi, comisarul european pentru vecinătate și extindere, cu Gert-Jan Koopman, directorul general al Direcției generale vecinătate și negocieri de extindere a Uniunii Europene, dar și cu oficiali europeni.

„Astăzi încep o vizită de lucru în Bruxelles, cu scopul de a promova aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și de a discuta despre progresele semnificative realizate de țara noastră cu înalți oficiali”, a declarat ministrul de externe.

În marja vizitei la Bruxelles, vicepremierul Nicu Popescu va discuta și despre organizarea la 17 octombrie de către Republica Moldova a Summitului Moldova Support Platform.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.