Vasile Bolea promite compensații pentru personalul medical și modernizarea spitalelor

Candidatul la funcția de primar al capitalei Vasile Bolea, înaintat de  Partidul politic „Renaștere”, consideră că spitalele municipale trebuie modernizate, iar personalul medical trebuie să primească compensații. Or, în opinia sa, efortul angajaților sistemului de sănătate nu este apreciat corespunzător, transmite IPN.

Vasile Bolea a declarat în cadrul unui briefing de presă că remunerarea necorespunzătoare a lucrătorilor duce la un exod masiv, iar ca urmare are de suferit asistența medicală acordată pacienților.

„În calitate de candidat pentru funcția de primar, am propus soluții, cum ar fi compensații pentru personalul medical, modernizarea spitalelor, promovarea energiei regenerabile, alocarea fondurilor pentru echipamente și implementarea unui sistem eficient de gestionare electronică a datelor medicale. Sunt determinat să ofer cetățenilor acces la îngrijire medicală de calitate”, a notat Vasile Bolea.

Conform tragerilor la sorți, candidatul Partidului politic „Renaștere” urmează să fie cu numărul 14 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.