Vadim Brînzaniuc: Vom schimba din temelii modul în care este condus Chișinăul

Candidatul Partidului Social Democrat European pentru funcția de primar al capitalei, Vadim Brînzaniuc, își asumă angajamentul să aducă orașul Chișinău în față, precum și să-i ofere dezvoltarea și strălucirea pe care le merită. „Noi știm ce avem de făcut, noi știm cum trebuie să facem. Îmi doresc un Chișinău, al doilea oraș românesc ca mărime, dezvoltat și confortabil, așa cum sunt orașele din Uniunea Europeană”, a declarat candidatul în cadrul lansării în campania electorală, transmite IPN.

Evenimentul de lansare a avut loc în Parcul „Alunelul”, din sectorul Buiucani, reabilitat de pe vremea când Vadim Brînzaniuc deținea funcția de pretor al acestui sector. Printre prioritățile sale, candidatul a punctat construcția unor pasaje supraterane și drumuri radiale care să deblocheze traficul rutier. Printre priorități se mai numără amenajarea locurilor de parcare, reabilitarea fondului locativ și termoizolarea blocurilor, extinderea și construcția școlilor, grădinițelor, precum și dezvoltarea suburbiilor.

La fel, candidatul a promis să construiască în Chișinău un stadion de fotbal la standardele FIFA, cu o capacitate de cel puțin 25 de mii de locuri și cu toată infrastructura sportivă necesară, așa cum există în toate orașele mari din regiune.

Prezent la eveniment, președintele PSDE, Ion Sula, a menționat că alegerile din Chișinău sunt nu doar despre condiții decente de trai, despre siguranță și confort. „Alegerile din Chișinău mai au un rol extrem de important – capitala este inima țării, principalul reper la care se raportează toți cetățenii Republicii Moldova. Chișinăul a dat mereu tonul schimbării și a definit traiectoria și direcțiile în care se mișcă mai departe întreaga noastră societate. Asta deoarece, așa cum este firesc, capitala este locomotiva care trage după sine întreaga garnitură statală”, a menționat, Ion Sula.

Conform tragerilor la sorți, Vadim Brînzaniuc de la Partidul Social Democrat European urmează să fie cu numărul 8 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.