Vacanța de toamnă a fost prelungită în stânga Nistrului

Vacanța de toamnă pentru elevii din regiunea transnistreană a fost prelungită până pe 15 noiembrie. Motivele țin de situația cu privire la COVID-19, numărul de îmbolnăviri fiind în creștere, transmite IPN cu referire la presa din regiune.

Instituțiile de învățământ specializat și superior își trec procesul educațional pe online pentru următoarele două săptămâni. Totodată, grădinițele își continuă activitatea în regim obișnuit, dar cu respectarea strictă a măsurilor sanitare.

Instituțiile publice și întreprinderilor de toate formele de proprietate vor asigura condiții ca jumătate dintre angajați să muncească la distanță, dacă aceasta nu implică oprirea procesului de producție.

Cetățenii trecuți de 65 de ani, care se află în grupul cu risc sporit de infecție, sunt sfătuiți să reducă cât de mult pot prezența în locurile publice.

Până pe 2 noiembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate peste 76,5 mii de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Peste 6,7 mii sunt în regiunea transnistreană.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.