Usatîi: Mâine va avea loc cel mai mare jaf din istoria municipiului Chişinău. ALEGERI 2015

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut apel către partidele politice şi reprezentanţii societăţii civile să participe mâine, 14 mai, la ultima şedinţa din actualul mandat al Consiliului municipal Chişinău (CMC), la care, potrivit lui Usatîi, urmează să fie înstrăinate mai multe terenuri din proprietatea municipală contra unor sume de 10 ori mai mici decât valoarea reală a acestora, transmite IPN.

În cadrul unei conferinţe de presă, Renato Usatîi a spus că de terenuri la preţ de nimic pentru construcţia blocurilor de locuit beneficiază companiile afiliate Partidului Liberal. Potrivit lui Usatîi, mâine va avea loc cel mai mare jaf din istoria municipiului Chişinău. În acest context, liderul Partidului Nostru a făcu apel către procurorul general şi directorul CNA să se implice.

Candidatul Partidului Nostru la conducerea capitalei, Ilian Caşu, a spus că jaful, crimele şi ilegalităţile din Chişinău trebuie oprite, iar ceea ce se va întâmpla mâine la CMC este o practică regretabilă încă de pe timpul lui Serafim Urechean, când pe ultima sută de metri se votează decizii care au stat ani la rând pe rafturi şi s-au prăfuit. Acesta a adăugat că deţine informaţii despre faptul că în scuarul din spatele Muzeului Naţional de Artă se plănuieşte construcţia unui depozit, însă bănuiala celor din Partidul Nostru este că în acel loc va fi construit un hotel sau un restaurant.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.