Unité este lider la capitolul de creștere a veniturilor pe piața de telefonie mobilă din Republica Moldova pentru anul 2013

Operatorul naţional Moldtelecom este unicul operator care a înregistrat în anul 2013 o evoluţie pozitivă a cifrei de afaceri cu 8,7% pe segmentul de telefonie mobilă pe fundalul unei descreşteri semnificative a pieţei mobile.

Astfel, brandul Unité 3G al operatorului naţional Moldtelecom este lider la capitolul de creștere a veniturilor pe piața de telefonie mobilă din Republica Moldova pentru anul 2013. Datorită unei strategii abile ce corespunde cu standardele pieței și necesitățile clienților, potrivit ANRCETI, compania s-a remarcat prin creșterea numărului de utilizatori de telefonie mobilă cu 14%,faţă de trimestrul IV al anului precedent.

Grație lansării HSPA+ şi îmbunătăţirii continue a ariei de acoperire, Internetul Mobil de la Unité a devenit cel mai avantajos și mai competitiv internet din Moldova, înregistrând cea mai solidă creştere, în comparaţie cu operatorii concurenţi de pe piaţa Internetului mobil. Saltul Unité de-a lungul anului 2013 este de 72%, ceea ce reprezintă o sporire cu 25,3 mii de utilizatori noi, în timp ce rata de penetrare a acestor servicii s-a ridicat cu 45%.

Totodată, Unite 3G este cel mai generos operator, care oferă 50% trafic Internet mobil consumatde către toată piaţa per ansamblu in trimestrul IV 2013 obţinând venituri de doar 25,54%, ceea ce înseamnă că pentru același preţ Unite 3G oferăsemnificativ mai mult trafic Internet decât alți operatori.

Dinamica pozitivă a brandului Unité se datorează unei politici de dezvoltare semnificative a calităţii serviciilor sale şi a avantajelor oferite clientului. Prețurile accesibile, performanța şi diversitatea serviciilor sunt punctele forte regăsite în toate oferteleUnité, atât la capitolul telefonie mobilă cât și cel de internet mobil.

Creşterea rețelei de distribuţie a serviciilor şi produselor Moldtelecom prin lansarea proiectului Expert, dezvoltarea şi oferirea gratuită a aplicaţiilor mobile de ultima generaţie: UnitéTalk, Unité Mobile TV, Unité Cloud au contribuit la crearea unui cadru favorabil pentru  dezvoltarea Operatorului naţional Moldtelecom, care pe fundalul unei concurențe acerbe, reușește să își mențină un curs stabil și să înregistreze creşteri remarcabile pe segmentele pieței de telefonie mobilă din Republica Moldova.

Moldtelecom tinde să rămână și în continuare prima alegere a clienţilor săi, oferind servicii de calitate şi performante la cele mai bune prețuri.

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.