Unité a lansat oferta sa de portabilitate a numerelor

Brandul operatorului naţional „Moldtelecom” – Unité – a lansat 2 oferte excluzive cu ocazia lansării, din 1 iulie curent, a portabilităţii numerelor în Republica Moldova. Graţie portabilităţii, compania speră să atragă şi mai mulţi clienţi în reţeaua sa, fără ca oamenii să fie nevoiţi să-şi schimbe numărul de telefon mobil, transmite IPN.

Vicedirectorul general al „Moldtelecom”, Constantin Şevciuc, a comunicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Unité este cel mai tânăr operator de telefonie mobilă 3G din Moldova, cu acoperire naţională. De asemenea, potrivit lui Constantin Şevciuc, Unité are cele mai bune oferte de comunicare, fiind unicul operator care oferă bonus pentru fiecare minut de intrare din alte reţele naţionale sau internaţionale.

Unité a pregătit clienţilor din alte reţele care vor adera la reţeaua sa abonamentul Unic Promo de 19 lei lunar şi Oferta Multiplay. Cu abonamentul Unic fiecare client poate vorbi cu 50 bani/minut cu orice operator. De asemenea, abonamentul Unic oferă 1000 MB internet trafic lunar, seara şi weekend – apeluri şi SMS-uri gratuite şi nelimitate în reţea şi opţiunea Camarad Reţea – apeluri gratuite şi nelimitate spre 5 numere favorite din reţea. Perioada promoţiei este de la 1 iulie până la 30 septembrie.

Pachetul Multiplay oferă abonamente de la 10 lei/lună pentru convorbiri în reţea cu minute incluse, separat pentru SMS şi pentru Internet mobil prin telefon, abonament pentru Internet mobil prin modem cu 40 GB trafic internet inclus, pentru 50 lei lună şi telefoane mobile 3G la 1 leu la conectare şi smartphone cu 0 lei la conectare, iar ulterior în rate. Opţiunea Multiplay oferă 5 servicii într-un singur abonament. Prin urmare, abonaţii din alte reţele care vor alege să intre în reţeaua Unite vor putea beneficia gratuit, de cele mai renumite servicii de pe piaţa locală de comunicaţii - Televiziune digitală şi Internet fix de la „Moldtelecom”, timp de 3 luni.

Directorul comercial „Moldtelecom”, Ion Roşca, a comunicat jurnaliştilor că cei care vor dori să treacă de la un alt operator la Unité, este destul să se apropie de un oficiu sau magazin „Moldtelecom”, cu buletinul, şi să depună o cerere. După depunerea cererii compania aşteaptă răspunsul operatorului donator, după care este înlocuită cartela SIM şi atât. Şeful secţiei de dezvoltare şi implementare a serviciilor mobile, Dumitru Gorelco, a comunicat că fiecare persoană care sună va fi informată printr-un semnal că abonatul solicitat a trecut la un alt operator de telefonie mobilă.

Vitalie Iurcu, directorul general al SA „Moldtelecom”, a lansat o invitaţie oficială clienţilor din alte reţele, asigurându-i că operatorul naţional este gata să primească toţi doritorii în reţeaua UNITE şi să-i răsplătească cu cele mai bune oferte de comunicare. Potrivit lui, oamenii au dreptul să aleagă serviciile cele mai avantajoase, iar clienţii Unité vor ajunge să plătească bănuţi pentru serviciile utilizate. Vitalie Iurcu a precizat că Unité este un brand sută la sută autohton şi toate veniturile şi impozitele achitate rămân în Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.