Un tânăr de 21 de ani este bănuit că şi-a omorât un fost coleg de şcoală

Un tânăr de 21 de ani, originar din oraşul Cahul, a fost reţinut de poliţie, fiind bănuit că şi-a omorât un fost coleg de şcoală, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliţie, crima a avut loc la 4 mai. Cadavrul unui tânăr a fost depistat într-o casă părăsită din Cahul, de către nişte locuitori ai oraşului, care au şi anunţat poliţia. În urma cercetării la faţa locului, forţele de ordine au stabilit că persoana decedată este un tânăr din acelaşi oraş, în vârstă de 20 de ani. Potrivit expertizei medico-legale efectuate, moartea a survenit după multiple lovituri aplicate cu un cuţit.

Audiat de forţele de ordine, suspectul şi-a recunoscut fapta, declarând poliţiei că s-a răzbunat pe victimă pentru un conflict pe care îl avuse încă în şcoală. În urma percheziţiei efectuate la domiciliul suspectului, poliţia a depistat telefonul mobil al victimei, cuţitul cu care ar fi fost săvârşită crima, iar în veceul din curtea casei a fost găsită cămaşa suspectului cu urme de sânge pe ea.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „omor intenţionat”, iar tânărul riscă privaţiune de libertate până la 15 ani.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.