Un pacient al sanatoriului „Struguraş” a fost omorât în bătăie şi aruncat în Nistru

Corpul neînsufleţit al unui bărbat de 59 de ani a fost depistat în apele râului Nistrului, în adiacentul Sanatoriului „Struguraş” din raionul Dubăsari. Cadavrul a fost observat la o distanţă de circa 5 metri de la mal, de către o pacientă a sanatoriului, care a alertat oamenii legii.

Solicitată de IPN, şefa Serviciului de presă a Inspectoratului General al Poliţiei, Sabina Cojuşnean, a declarat că bărbatul decedat era originar din satul Recea, raionul Străşeni, şi se afla la tratament recuperator la sanatoriu. Pe corpul acestui au fost depistate semne de moarte violentă. În timpul investigaţiilor operative, a fost depistat şi un bănuit, care a fost reţinut şi plasat în izolatorul Inspectoratului de Poliţie Dubăsari. Bănuitul are 20 de ani şi este originar din Chişinău.

Acesta a recunoscut că în ajun a consumat băuturi alcoolice cu victima. În urma unui conflict iscat între cei doi, tânărul l-a snopit în bătăi pe bărbatul de 59 de ani până l-a lăsat fără suflare şi apoi l-a aruncat în Nistru. Tânărul va fi supus unei investigaţii psihice, iar dacă va fi găsit vinovat pentru omor , riscă să stea 20 de ani după gratii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.