Un nou teren de joacă și unul de fitness au fost amenajate în municipiul Chișinău

Un nou teren de fitness/work-out a fost amenajat în sectorul Râșcani al capitalei. Iar în sectorul Buiucani a fost instalat un teren de joacă, transmite IPN.



Direcția generală locativ-comunală și amenajare precizează că noi tobogane și leagăne multicolore de diferite forme au fost amenajate pe strada Alba-Iulia, 113. În total, urmau să fie amenajate 10 astfel de terenuri de joacă pentru cei mici, patru dintre care sunt deja finalizate. Lucrările fac parte din „Programul municipal cu destinație specială de construcție și amenajare a locurilor de joacă pentru copii în curțile blocurilor locativeˮ.



Terenul de fitness/work-out a fost instalat pe strada Tudor Vladimirescu, 1/4-1/5. În cadrul Programului municipal cu destinație specială de construcție și amenajare a terenurilor de fitness/work-out în curțile blocurilor locative, de la sfârșitul anului 2023 până în prezent au fost amenajate cinci astfel de terenuri. Este vorba despre terenurile din străzile Independenței, 30/4, Mihail Sadoveanu, 6/6, Igor Vieru, 17, scuarul „Colina Pușkin”, Tudor Vladimirescu 1/4.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.