Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un camion la Măgdăcești

Un accident grav s-a produs în această dimineață în apropiere de localitatea Măgdăcești din raionul Criuleni. A fost implicat un microbuz de rută, în care se aflau pasageri, și un camion MAN. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, poliția și salvatorii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău, a precizat că oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 06.25. Conform apelului primit, un camion și un microbuz de pe ruta Drăsliceni-Chișinău au fost implicate în accident, rezultând mai multe persoane cu traumatisme.

„În urma investigațiilor preliminare, s-a constatat că microbuzul de model ,,Mercedes” de pe ruta Drăsliceni-Chișinău, condus de un șofer născut în anul 1961, a fost lovit lateral spate stânga de către un camion de model ,,MAN”. Tractând o remorcă, acesta efectua o manevră de schimbare a benzii de deplasare fără să se asigure corespunzător”, a declarat ofițerul de presă.

În urma accidentului, 14 pasageri adulți și doi minori din microbuz au fost transportați de echipajele de urgență medicală la spitalele din municipiul Chișinău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare și stabilirea leziunilor suferite.

Testele de la fața locului au arătat că niciunul din cei doi șoferi nu era băut. „Echipa Inspectoratului de Poliție Criuleni se află în continuare la fața locului, desfășurând investigații suplimentare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului. Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce acestea devin disponibile”, a mai spus Elena Băetrău.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.