Un fost consilier prezidențial va face parte din echipa PUN la alegerile din Chișinău

Fostul consilier prezidențial Vlad Țurcanu va face parte din echipa candidatului Partidului Unității Naționale la alegerile primarului de Chișinău. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

„Sunt sigur că prezența lui Vlad Țurcanu în echipa mea îi va convinge și pe ceilalți că trebuie să vină alături de noi și că sunt candidatul pentru care trebuie să-și exprime votul”, a remarcat Constantin Codreanu. El a mai spus că este singurul candidat care îl poate învinge pe socialistul Ion Ceban în turul doi.

La rândul său, Vlad Țurcanu a comunicat că a decis să facă parte din echipa lui Constantin Codreanu întrucât reprezintă acel grup majoritar, care, din punctul său de vedere, nu este reprezentat de niciun alt candidat la alegeri. Electoratul pro-român din Chișinău are nevoie de un primar care să-i ajute să construiască un oraș frumos și să le ofere acea perspectivă pe care nu o au acum. Vlad Țurcanu a mai spus că echipa PUN este deschisă să discute cu potențialii parteneri care se regăsesc în aceeași zonă de eșantion.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.