Ulianovschi, lansat în campania electorală: „Suntem echipa care poate construi Moldova prosperă”

Candidatul independent Tudor Ulianovschi s-a lansat în campania pentru prezidențiale. În mesajul său, Ulianovschi a declarat că, împreună cu echipa sa, poate construi Moldova demnă și prosperă. „Republica Moldova are nevoie de schimbare, de fețe noi în fruntea țării, de oameni credibili și competenți, cărora le pasă de nevoile cetățenilorˮ, a subliniat candidatul, citat de IPN.

Tudor Ulianovschi a dat asigurări că, dacă va fi ales președinte al Republicii Moldova, va apăra Constituția, va asigura pacea și securitatea, va promova o politică externă echilibrată, care să deschidă noi piețe de desfacere pentru produsele moldovenești, și să reducă datoria publică. Ulianovschi a mai spus că, imediat ce va deveni președinte, va numi în funcție un consilier prezidențial responsabil de monitorizarea procesului privind negocierea cu UE, de către Guvern. Candidatul optează pentru educație și medicină de calitate, pentru grădinițe, școli, universități și spitale cu infrastructură modernă.

„Voi contribui la reformarea justiției și o mai bună funcționalitate a instituțiilor de drept. Pledez pentru crearea de urgență a unei comisii speciale, care va investiga activitatea comisiilor de vetting și pre-vetting. Voi contribui la elaborarea programelor atractive pentru cetățenii moldoveni din diasporă, pentru a-i convinge să revină acasăˮ, promite Tudor Ulianovschi. În plus, candidatul își propune să promoveze inițiative legislative menite să contribuie la crearea a noi locuri de muncă și creșterea veniturilor populației.

Tudor Ulianovschi a menționat că „toate prevederile incluse în programul său pot fi implementate, întrucât șeful statului reprezintă puterea executivă bicefală, are drept de veto și la inițiativă legislativăˮ.

„Candidez independent la alegerile prezidențiale. Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu cetățenii și cu echipa mea, formată din oameni profesioniști și competenți, dedicați o viață întreagă sferelor lor de activitate, care au înregistrat rezultate remarcabile atât în meseria lor, cât și în domenii de educație, justiție, medicină, agricultură, dezvoltarea afacerilor, sport, artă și culturăˮ, a declarat Tudor Ulianovschi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.