Turneul actorilor români: Spectacolul „ActOrchestra” se joacă la Cahul, Chișinău și Bălți

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, „ActOrchestra”, în regia lui Horia Suru, este prezentat în Cahul, Chișinău și Bălți, în cadrul Turneul Actorilor Români. Intrarea la spectacole este liberă, informează TNB într-un comunicat de presă, transmite IPN.

„ActOrchestra” este o producția teatral-muzicală, o poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe imprevizibilul drum al supremației pe scenă, un concert transpus într-o poveste veselă, sonoră și ritmată. Cei trei actori care vor fi prezenți sunt Petre Ancuța, Florin Călbăjos și Emilian Mârnea.

Spectacolele se joacă pe 28 iunie, ora 17:00, la Teatrul Național „B. P. Hașdeu” din Cahul, pe 30 iunie, ora 19:00, la Teatrul Fără Nume din Chișinău, și pe 2 iulie, ora 18:00, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți.

Turneul Actorilor Români este un proiect finanţat integral de DRRM, în parteneriat cu Ministerul Culturii din Republica Moldova, iar intrarea publicului este liberă. Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova promovează valorile românești și susține, prin acest proiect, întâlnirea actorilor Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București cu publicul din mai multe localități din Republica Moldova în scopul înlesnirii accesului cât mai larg al acestuia la cultura și limba română.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.