Tudor Deliu: Unica soluţie sunt alegerile anticipate

Pentru redresarea situaţiei este nevoie de alegeri anticipate, ca cetăţenii să-şi aleagă singuri majorităţile parlamentare, dar nu să fie cele create peste noapte cu transfugi. Declaraţia a fost făcută de către deputatul PLDM, Tudor Deliu, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la postul de televiziune „TVR – Moldova”, transmite IPN.

„Am dubii că actuala guvernare va realiza reformele anunţate. Actuala majoritate parlamentară este una şubredă, deoarece include mai mulţi deputaţi transfugi. Am informaţia că aceştia îi şantajează pe cei din PDM pentru a vota o lege sau alta, pentru a obţine anumite dividende. Această majoritate nu este stabilă. Mâine, ei pot să-şi ia păpuşelele şi să plece”, a spus parlamentarul.

Potrivit lui Deliu, până acum actuala majoritate parlamentară a votat proiecte de legi elaborate de către guvernele Gaburici şi Streleţ. Oamenii au motive să fie nemulţumiţi. Nu  se văd schimbări spre bine”, a declarat liberal-democratul.

Deputatul  PL, Lilian Carp, a declarat în cadrul aceleaşi emisiuni că liberalii au făcut coaliţie cu PDM pentru a menţine parcursul european. „Recunoaştem că PL şi-a asumat un mare risc atunci când a decis să facă alianţă cu PDM. Dar dacă nu mergeam în această alianţă, aveau să fie anticipate şi exista riscul ca guvernarea să fie preluată de cei cu steluţă roşie în frunte”, a spus liberalul. 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.