Training internaţional gratuit cu şi pentru managerii din Moldova

29.11.2016
 

Comunicat de presă


Directorii generali, proprietarii de firme, directorii de top-management și consultanții în management sunt aștepați la un training cu tema „Reorganizarea companiei, folosind o metodologie de consultanță”, care se va desfășura pe 1-2 decembrie în sala de conferințe a Institutului Muncii din Chişinău.

Cursul este organizat de CBC România în parteneriat cu Asociația „100 pentru Moldova” și Institutul muncii, scopul acestuia fiind facilitarea accesului la metode şi practici avansate privind reorganizararea, dezvoltarea și consolidarea afacerii după formate profesionale de business. De asemenea, programul oferă cadrul și instrumentele necesare pentru a controla obiectivele, activitățile și acțiunile angajaților, precum și metode profesionale pentru creșterea performanței companiei.

Expertul care va susține sesiunea de training este Managerul General al CBC România, Petre Nicolae. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în conducerea afacerilor de anvergură, iar în ultimii cinci ani s-a specializat în coaching-ul de reconstrucție personală a Ownerilor, Businessman-ilor și Managementului de Top dintr-o companie, folosind metodologia PRP® (People Reconstruction Process).

În prezent, CBC ROMÂNIA ocupă locul 4 în topul firmelor ce activează pe piața trainingului și a consultanței strategice în domeniul managementului companiei din România. Aceasta deține o metodologie prin care echipează Top Managementul clienților cu toate competențele, expertizele, instrumentele și livrabilele necesare reorganizării, dezvoltării și consolidării companiei.

Participarea la curs este gratuită, iar data limită de înregistrare este 30 noiembrie. Trainingul se va desfășura între ora 09:00 și 18:00. Persoanele interesate sunt încurajate să aplice la adresa de e-mail: office@institutulmuncii.md și/sau la numerele de telefon : 022-43-97-66; 079-37-91-93. Adresa Institutului Municii: str. Zimbrului 10. .

Serviciul de presă
al Institutului Muncii

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE