Traian Nechifor, noul Country Manager Coca-Cola Republica Moldova

Chisinau, 19 august, 2013 - Coca-Cola Hellenic anunţă că, începând cu 1 septembrie, Traian Nechifor, va ocupa poziţia de Country Manager pentru Republica Moldova, unde va coordona funcţiunile de financiar, resurse umane şi relaţii publice, aprovizionare şi marketing.

Traian este în prezent National Field Sales Manager Coca-Cola HBC România, are o experienţă de peste 18 ani în cadrul  companiei şi este din 2011 membru al echipei extinse de senior management  a acesteia. Evoluţia sa profesională este strâns legată de politicile companiei în aria dezvoltării organizaţionale, un exemplu concret fiind parcursul său în companie spre poziţii cu responsabilitate şi provocări din ce în ce mai mari cum ar fi cele de Sales Manager, Zone Sales Manager şi National Field Sales Manager. Astfel Traian a contribuit activ la dezvoltarea business-ului şi la implementarea unor proiecte organizaţionale şi de eficientizare a proceselor de vânzare.

Dintre aceste proiecte amintim „Route to Market”, o etapă a programului de eficientizare a activităţilor pe care Coca-Cola Hellenic le derulează şi care asigură alinierea operaţiunilor din România la viziunea strategică a Grupului Coca-Cola Hellenic şi adaptarea structurii organizaţionale la realităţile pieţei. Scopul proiectulul este de a amplifica valoarea capacităţilor comerciale şi de a pune clientul în centrul activităţilor companiei. Alte proiecte demne de menţionat sunt Right Execution Daily (RED) şi Excellence Across the Border (EATB), al căror obiectiv este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung între clienţi şi companie pentru a  le oferi cele mai bune servicii şi pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă şi profitabilă a business-ului clienţilor săi.

„Această promovare este o nouă provocare pentru mine şi totodată o oportunitate de a mă adapta la o cultură nouă şi de a câştiga experienţă în afara ţării. După 18 ani petrecuţi în echipa din România sunt entuziasmat de această schimbare şi sunt sigur că experienţa dobândită în tot acest timp mă va ajuta să implementez noi proiecte care vor dezvolta operaţiunile noastre pe piaţa din Republica Moldova,” afirmă Traian Nechifor.

Recunoaşterea eforturilor angajaţilor şi oferirea de oportunităţi de dezvoltare sunt parte din strategia Coca-Cola HBC România. De aceea în toate procesele noastre de evaluare interne analizăm nu doar performanţa colegilor, dar şi oportunităţile de dezvoltare pe care aceştia le pot accesa, iar promovarea lui Traian în poziţia de Country Manager în Republica Moldova nu face decât să confirme acest lucru”, a declarat Stephane Batoux, General Manager România şi Republica Moldova.

Traian Nechifor a absolvit cursurile Universităţii Economice Petre Andrei din Iaşi, specializarea Finanţe şi are o diplomă în Marketing, obţinută la Universitatea eCornel din SUA.

Despre Coca-Cola Hellenic

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, având vânzări de peste 2 miliarde de unităţi. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operaţiuni în 28 de ţări, servind o populaţie de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, sport, energizante, ceaiuri şi cafea. Coca-Cola Hellenic promovează o dezvoltare durabilă, generând valoare pentru afacerea sa şi pentru societatea în care activează. În acest sens, compania furnizează băuturi răcoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, încurajând în acelaşi timp un mediu de lucru deschis şi desfăşurându-şi activitatea într-un mod responsabil astfel încât să protejeze şi să menţină neschimbat mediul înconjurător, contribuind la dezvoltarea socio-economică a comunităţilor locale.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-urile www.coca-colahellenic.com şi www.thecoca-colacompany.com.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.