The Coca-Cola Friendship Machine a conectat mii de oameni la Prietenie de Ziua Studentului

The Coca-Cola Friendship Machine a conectat mii de oameni la Prietenie de Ziua Studentului

Prieteniile se leagă în momentele în care oamenii se conectează la fericire prin lucrurile pe care le fac şi le obţin împreună. The Coca-Cola Friendship Machine a reuşit timp de două zile să-i unească pe vizitatorii mall-ului şi să mobilizeze sute de prieteni - două zile în care aceştia s-au ajutat reciproc, şi-au făcut poze, s-au distrat şi s-au bucurat de gustul Coca-Cola împreună.

The Coca-Cola Friendship Machine are o înălţime de 3,5 m, ceea ce-l face inaccesibil unui om de înălţime obişnuită. Aici a intervenit “mecanica prieteniei”: la prezentarea unui bon de plată, care atesta cumpărăturile făcute în centrul comercial MallDova, vizitatorilor le era oferit un jeton. Împreună cu prietenii aceştia găseau soluţia pentru a-l plasa în Maşină. În rezultat obţineau două produse Coca-Cola gratis.

De surpriză au beneficiat 4500 de participanţi şi s-au distribuit 5600 produse. Maşina Prieteniei a stârnit reacţii pozitive în rândul vizitatorilor şi va rămâne încă mult timp în memoria locuitorilor oraşului printre amintirile momentelor unice şi deosebite, trăite alături de prieteni şi oameni dragi.

Conecteaza-te la Prietenie. Deschide si savureaza fericirea in fiecare zi!

Diana Petrea
Specialist Relatii Publice si Comunicare
Coca-Cola Imbuteliere Moldova SRL

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.