Termoelectrica vine cu o ofertă pentru cei mai responsabili consumatori

Blocurile locative din capitală fără datorii pentru consumul de energie termică vor beneficia gratuit de spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire. Oferta vine din partea Termoelectrica, în cadrul campaniei anuale „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului de agent termic, pentru a benefica de ofertă este necesar ca gestionarii blocurilor locative să vină o solicitare în acest sens până la 31 august.

Directorul general Veaceslav Eni a precizat că prin această campanie producătorul și furnizorul de energie termică vine să aprecieze efortul depus de către cei mai responsabili consumatori, care își achită la timp facturile pentru consumul de energie termică. Totodată, campania are drept scop stimularea și celorlalți locatari să-și onoreze plățile.

Lista blocurilor care se vor bucura de această ofertă va fi făcută publică la 1 septembrie pe site-ul www.termoelectrica.md, după actualizarea informației privind achitările pentru energia termică consumată.

Serviciile de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire sunt obligatorii și costă câteva mii de lei. De regulă, acestea sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu. Banii economisiți pot fi redirecționați de către gestionari pentru executarea altor lucrări investiționale sau de modernizare a blocurilor locative.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara” au fost premiate 14 blocuri locative.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.