Termocom solicită pregătirea sistemelor inginereşti pentru următorul sezon de încălzire

Furnizorul de căldură din capitală solicită gestionarilor să efectueze lucrările de pregătire a sistemelor inginereşti interne ale blocurilor locative către următorul sezon de încălzire, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al SA „Termocom”, furnizorul aminteşte că doar prin efectuarea tuturor lucrărilor tehnice prevăzute vor fi excluse cazurile de supraîncălzire a unor apartamente şi, dimpotrivă, lipsa alimentării suficiente cu energie termică a altor apartamente. În cazul blocurilor locative cu deficienţe tehnice evidenţiate în baza rezultatelor sezonului de încălzire 2012 – 2013, specialiştii SA „Termocom” vor monitoriza procesul de lichidare a disfuncţionalităţilor şi vor oferi consultaţii şi soluţii tehnice pentru fiecare caz în parte.

Furnizorul precizează că sistemele inginereşti interne ale blocurilor locative se află în administrarea gestionarilor fondului locativ, care sunt responsabi de pregătirea acestora către perioada rece a anului. Până la demararea următorului sezon de încălzire SA „Termocom” va insista asupra lichidării disfuncţionalităţilor din 99 de blocuri locative cu deficienţe tehnice, inclusiv: 19 în sectorul Ciocana, 16 în sectorul Centru, 25 în sectorul Râşcani, 19 în sectorul Botanica, 20 în sectorul Buiucani.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.