Termocom îi avertizează public pe consumatorii cu datorii să-şi achite plăţile restante

Consumatorii care înregistrează datorii la energia termică şi nu respectă graficele de reeşalonare încheiate riscă să fie acţionaţi în instanţa de judecată. Atenţionarea este emisă de către furnizorul din capitală, SA „Termocom”, transmite IPN.

Datornicii sunt invitaţi să-şi respecte obligaţiunile financiare asumate. În această ordine de idei, furnizorul îi atenţionează public că va recurge la acţionarea în instanţele de judecată în cazul în care, în decurs de o lună, aceştia nu vor efectua achitări conform graficelor de reeşalonare a plăţilor restante.

În prezent aproape 11 mii de proprietari de apartamente din municipiul Chişinău au încheiate grafice de achitare eşalonată a plăţilor restante pentru energia termică consumată. Consumatorii cu datorii sunt aşteptaţi la oficiile poştale, filialele bancare şi/sau Centrul comercial al SA „Termocom” de pe strada Tudor Vladimirescu, 6 pentru a achita datoriile, inclusiv în cazul termenului expirat al facturii. De asemenea, plăţile pot fi efectuate prin sistemul Internet Banking şi la terminalele de plăţi electronice.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.