Tentative de organizare a unor omoruri la comandă, deconspirate de poliţie

Oamenii legii au deconspirat trei tentative de organizare a omorurilor la comandă. În arestul poliţiei au ajuns doi complici, iar comanditarii sunt daţi în urmărire  internaţională, a anunţat şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Ion Bodrug, transmite IPN.

În baza informaţiilor operative, s-a constatat că un cetăţean al Republicii Moldova, originar din regiunea transnistreană, caută asasin la comandă pentru concubinul fostei soţii. Câţiva angajaţi ai inspectoratului s-au deplasat în oraşul Hamburg, din Germania, unde urma să aibă loc crima. Prin intermediul unui complice, comanditarul a transmis presupusului asasin, care de fapt era un poliţist sub acoperire, 500 de euro pentru cheltuieli curente, pozele victimei şi orarul acesteia. Comanditarul, care este dat în urmărire internaţională, locuia în ultimul timp în Spania.

Practic în acelaşi timp, a mai parvenit o comandă pentru asasinarea a 2 persoane, care la fel se află în Germania, comanditarul fiind tot cetăţean al Republicii Moldova din regiunea transnistreană. S-a stabilit că acesta a vrut să-şi omoare fosta soţie, ca să obţină bunurile care îi aparţineau. Şeful Inspectoratului nu a precizat cine urma să fie a doua victimă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.