Tânără de la Orhei a fost găsită moartă într-o fâșie forestieră din Telenești

Tânăra de 19 ani însărcinată în șase luni, care a urcat pe 12 aprilie într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei, a fost găsită fără suflare, într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de kilometri de Chițcanii Vechi din raionul Telenești. Anunțul a fost făcut de poliție după ce zeci de persoane s-au mobilizat astăzi să o caute în preajma localității din care este suspectul, transmite IPN.

„În timpul acțiunilor masive întreprinse de polițiști și societatea civilă, cu regret, acum oamenii legii au găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei. Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de kilometri de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară”, precizează Inspectoratul General al Poliției.

Tânără de 19 ani este dintr-o localitate din Orhei. Pe 12 aprilie, în jurul orei 21.00, ea a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei și a plecat într-o direcție necunoscută. După 4 zile de la dispariția fetei, mașina a fost localizată, iar șoferul – găsit. Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar ulterior plasat în arest. Potrivit IGP, suspectul, care est fost polițist, nu colaborează cu ancheta.

În toată această perioada, fata a fost căutată, inclusiv cu drone, în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâne și alte locații. Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ar fi clare circumstanțele.

Vineri seara Poliția a venit cu un apel către cetățeni, în special femei, să sesizeze de urgență oamenii legii dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu suspectul. Au fost publicate mai multe fotografii cu fostul polițist. În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei.

Astăzi, oamenii legii, împreună cu zeci de voluntari, au desfășurat o acțiune masivă de căutare și în raionul Telenești, unde locuiește suspectul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.