Tâlhărie pe traseul Leușeni: A fost sustrasă o sumă impunătoare de bani

Un bărbat și o femeie au fost victimele unei tâlhării produse noaptea trecută în timp ce se deplasau cu automobilul pe traseul Chișinău - Leușeni. Doi bărbați cu măști și cu arme i-ar fi deposedat pe cei doi de o sumă impunătoare. Poliția nu precizează despre câți bani este vorba, transmite IPN.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a declarat într-o conferință de presă că este o tâlhărie comisă în privința unor cetățeni ai Republicii Moldova. Potrivit lui, bărbatul și femeia care au fost deposedați de bani nu sunt familie și nici nu au legături de rudenie. Aceștia se deplasau din direcția capitalei spre Leușeni, iar totul s-ar fi întâmplat la o distanță de circa  15 kilometri de la ieșirea din municipiu. Victimele au alertat poliția.

Viorel Cernăuțeanu a menționat că oamenii legii au în vizor suspecți, însă deocamdată nu pot fi oferite mai multe informații pentru a nu periclita mersul anchetei. Odată cu finalizarea urmării penale, vor fi făcute publice și alte informații.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.