Sucursala BCR cu sediul la Chişinău are un nou preşedinte executiv

Juan Luis Martin Ortigosa a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al sucursalei Băncii Comerciale Române (BCR) de la Chişinău. Decizia survine după ce Sorin Andrei şi-a încheiat mandatul pe data de 9 septembrie.

Tamara Bolduratu, specialist marketing BCR Chişinău, a declarat pentru IPN că noul preşedinte urmează să intre în funcţie imediat ce va fi înregistrat oficial la Camera Înregistrării de Stat. Procedura poate dura câteva săptămâni. Nu se cunosc deocamdată dacă vor avea loc sau nu modificări de personal. Cu o experienţă de 24 ani de activitate în sistemul bancar, Martin Ortigosa este în poziţia perfectă de a conduce BCR Chişinău, a spus Tamara Bolduratu.

Într-un comunicat de presă al instituţiei bancare se menţionează că noul preşedinte  îşi va concentra eforturile pe susţinerea investitorilor străini activi sau interesaţi să îşi extindă afacerile în Republica Moldova.

În vârstă de 44 de ani, Juan Luis Martin Ortigosa, a fost până nu demult director al sucursalei româneşti al Caixa Bank, unul din cele mai mari grupuri financiare din Spania.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.