Suceava găzduiește întâlnirea tinerilor liberali de pe ambele maluri ale Prutului

Un grup de tineri liberali din stânga Prutului, alături de președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, au participat la conferința „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”, la invitația președintelui PNL municipiul Suceava, deputat Ioan Balan, de Ziua Independenței Republicii Moldova. În următoarele zile, tinerii liberali moldoveni vor participa la activități și întâlniri cu lideri locali și vor vizita obiective turistice din Bucovina, transmite IPN.

Președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, a declarat că tinerii din Republica Moldova au avut ocazia să interacționeze cu tinerii liberali suceveni și să cunoască liderii uneia dintre cele mai puternice organizații liberale. La fel, aceștia au primit, din partea președintelui PNL municipiul Suceava, Ioan Balan, și președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, cadouri și diplome de participare și încurajare pentru a continua acest schimb de valori în folosul viitorului Republicii Moldova.

„Republica Moldova face astăzi pași importanți pentru a se alătura țărilor democratice, dezvoltate și care iubesc pacea și libertatea, și mai ales de a se alătura României, în marea familie a Uniunii Europene. Tinerii sunt garanția că acest drum este ireversibil, de aceea evenimentul de ieri a fost despre ei și despre cultivarea valorilor europene în conștiința lorˮ, a subliniat Adrian Dupu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.