Ștefan Gligor: Fără ezitare și fără compromisuri dubioase vom sta în apărarea interesului public

„Suntem acea echipă care fără ezitare și fără compromisuri dubioase va sta în apărarea interesului public”, a declarat candidatul Partidului Schimbării la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ștefan Gligor. În cadrul lansării sale în campania electorală, liderul formațiunii a venit cu un șir de critici în adresa actualei administrații locale, dar și a altor candidați, îndemnând la unitate împotriva corupției și a populismului, transmite IPN.

Ștefan Gligor s-a lansat în campanie în fața Hotelului Național, pe care susține că l-a protejat de la demolare și interese obscure. „Cei care urmăresc agenda politică și civică știu că sunt om direct, că nu am frică, nu accept minciuna și cred în dreptate și justiție. Vin astăzi în fața dumneavoastră cu echipa Partidului Schimbării, candidații la funcția de primar în patru localități ale municipiului Chișinău, un candidat în municipiul Chișinău și candidații la funcția de consilieri municipali locali. Vă cer susținere și un vot de încredere pentru mine și pentru echipa Partidului Schimbării”, a declarat candidatul.

El a venit cu un îndemn la unitate împotriva corupției și a populismului. „Municipiul Chișinău are nevoie acum ca niciodată de consilieri locali, consilieri municipali și oameni care nu pot fi intimidați, nu pot fi speriați, șantajați și cel mai important, nu pot fi cumpărați. Acum este nevoie ca niciodată de un primar general al municipiului Chișinău care nu poate fi intimidat, șantajat și, cel mai important, nu poate fi cumpărat”, a notat Ștefan Gligor.

„Vă cer respectuos să ne dați un vot de încredere pentru că nu există un oraș mai important pentru Republica Moldova și nu există o echipă mai capabilă să facă ordine, în primul rând, în Primăria municipiului Chișinău, o altă echipă decât cea a Partidului Schimbării”, a mai spus candidatul.

Conform tragerilor la sorți, Ștefan Gligor de la Partidul Schimbării urmează să fie cu numărul 28 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.