StarNet îţi face o propunere pe care nu o poţi refuza



StarNet îți face o propunere pe care nu o poți refuza



Chişinău, 10 iulie, 2015. Deja este luna iulie iar tu încă nu ești conectat la StarNet? Atunci aș vrea să-ți fac cea mai bună ofertă din toate pe care le-ai auzit până acum. O ofertă pe care nu o poți refuza. În această vară obţii 60% reducere la toate abonamentele StarNet şi încă minim 5 motive să te bucuri de toate serviciile noastre.

Conectarea gratuită! Echipamentul TV şi Wi-Fi cadou! Un număr mare de canale SD şi HD, aplicaţii de televiziune interactivă şi sute de minute pentru convorbirile locale şi internaţionale sunt doar o parte din beneficiile pe care le pot avea clienții noi ai companiei StarNet. Clienţii existenţi, la rândul lor, vor avea oportunitatea să beneficieze de avantajele abonamentului Triple Play, care este foarte atractiv.

Doar la StarNet  îți oferim Internet cu viteza de până la 1000 Mbps, cele mai bune preţuri pentru Telefonie Fixă în Moldova, convorbiri nelimitate în reţea, 100 de minute naţionale incluse şi până la 70% reducere la apelurile internaţionale.

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Acum este timpul să fii împreună cu noi, este cea mai potrivită ocazie să te conectezi la StarNet și să te folosești de tehnologiile și serviciile de cea mai bună calitate.

Vara continuă alături de StarNet!

Informaţii  suplimentare despre oferta de vară o poţi găsi pe site-ul companiei www.starnet.md, iar pentru a beneficia de ofertă, ia legătura cu cel mai apropiat oficiu StarNet sau sună la numărul: (022) 84.55.55. Oferta este valabilă doar până pe 31 august 2015.


 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.