StarNet după 10 ani de inovaţii!

Concernul StarNet are onoarea de a vă felicita cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. Vă uram ca Anul Nou să vă aducă sănătate, bunăstare şi multe satisfacţii alături de cei dragi! Să găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare!

Cu bucurie în suflet menţionăm, că anul acesta StarNet a împlinit 10 ani de provocări şi succese, de inovaţii şi profesionalism. În această perioadă, StarNet s-a realizat la maxim, a dezvoltat industria de tehnologii informaţionale şi comunicaţii electronice, a implementat cele mai moderne şi performante sisteme de transmisiune a datelor şi a construit cea mai mare reţea de fibră optică din ţară. Astăzi StarNet oferă un spectru larg de servicii de ultimă generaţie, necesare în fiecare casă şi afacere: acces rapid la internet şi transport date prin fibră optică, telefonie, televiziune interactivă cu diverse opţiuni, soluţii de securitate informaţională, acces reţea metropolitană Wi-Fi, proiectări reţele corporative, servicii Data Centru şi Cloud, servicii IP Tranzit internaţional, servicii de consultanţă, etc.

Pe parcursul acestor ani StarNet a crescut şi s-a dezvoltat într-un concern format dintr-un grup de companii ce activează în diverse domenii de business: StarNet Management Grup – managementul concernului StarNet şi acordare servicii de suport şi consultanţă profesională; StarNet – dezvoltare, extindere şi oferire în chirie a elementelor de infrastructură TIC; StarNet Servicii – gestiune infrastructură, mentenanţă şi furnizare servicii comunicaţii electronice către alţi operatori; StarNet Soluţii şi StarNet Regional – dezvoltare relaţii clienţi, oferire de soluţii personalizate şi inovative; StarNet Construcţii – asigurarea construcţiei elementelor de infrastructură TIC şi a Parcului IT - StarNet City; StarLab – dezvoltare şi suport produse software, cercetarea noilor tehnologii informaţionale şi integrarea sistemelor de comunicaţii electronice pentru piaţa locală şi externă.

Astfel, concernul StarNet reuşeşte performanţa unui gigant tehnologic, resursele fiindu-i concentrate acolo unde este necesar. Suntem în permanentă căutare a oportunitatilor, know-how-urilor, inovaţiilor nu numai in domeniul de profil, dar şi în alte domenii pentru a oferi cele mai diverse servicii clienţilor noştri.

Schimbările produse în StarNet au venit din experienţa acumulată de-a lungul anilor. Am crescut şi am devenit mai puternici pentru a trece la o altă etapă de dezvoltare. Strategia noastră actuală este de a crea mai multe sisteme în Moldova, diversificînd sfera serviciilor, contribuind la prosperarea economică a ţării. Împreună cu întreaga echipă StarNet, inovăm pentru a aduce bucuria şi fericirea în fiecare casă.

Dorim să le mulţumim tuturor celor care au încredere în StarNet şi se alătură în fiecare zi marii noastre familii, în calitate de clienţi, parteneri sau colegi de muncă.

Urăm tuturor ca frumuseţea Sărbătorilor de iarnă să umple casele şi sufletele cu bucurii, satisfacţii şi noi împliniri. Să aveţi parte de inspiraţie şi noroc pentru realizarea celor mai ambiţioase planuri!

La Mulţi Ani!

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.