Stare de urgență la Bălți din în urma alunecărilor de teren din strada Sfântul Nicolae

Comisia pentru situații excepționale a municipiului Bălți a instituit stare de urgență în oraș din cauza alunecărilor de teren din strada Sfântul Nicolae. Potrivit administrației publice locale, acestea au fost provocate de lucrările de reparație a apeductului efectuate de întreprinderea municipală „Regia Apă-Canal Bălți”, transmite IPN.

Comisia a adoptat o serie de măsuri pentru gestionarea crizei. În primul rând, au fost evacuate persoanele ale căror gospodării se află în zona de risc și le-a fost oferit adăpost. De asemenea, strada Sfântul Nicolae a fost închisă pentru circulația tuturor tipurilor de vehicule, pentru a preveni eventuale accidente.

Primăria Bălți precizează că toate serviciile implicate acționează prompt pentru ameliorarea situației și pentru prevenirea extinderii problemelor. Cetățenii sunt îndemnați să evite deplasările pe această stradă și să folosească rute ocolitoare.

„Rugăm cetățenii să rămână calmi și să respecte instrucțiunile oferite de autorități și de serviciile implicate în gestionarea acestei situații de urgență. Primăria municipiului Bălți va oferi constant informații actualizate despre evoluția acestei situații”, precizează instituția.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.