Spectacol de muzică populară și obiceiuri de Crăciun, în PMAN, pe 6 ianuarie

Locuitorii Chișinăului și oaspeții acestuia sunt invitați să sărbătorească Crăciunul pe stil vechi, pe 6 ianuarie, în Piața Marii Adunări Naționale, unde va avea loc un un spectacol de muzică populară și obiceiuri de Crăciun, cu participarea mai multor interpreți autohtoni. Concertul va începe la ora 18.00, transmite IPN.

Primarul general Ion Ceban, a declarat, în cadrul ședinței serviciilor municipale, că pe scena din PMAN va urca Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, prim-dirijor Petre Neamțu, cu soliștii: Vasile Iovu, Nicolae Paliț, Silvia Goncear, Vasile Rusu, Anatol Nunu, Viorica Moraru, Sorin Zberea, Diamanta Paterău, Valentin Butucel și Valentina Rusu, Maria Stoianov și Studioul „Buciumul”, Fanfara Chișinău cu Igor Rusu și Ansamblul Folcloric „Romanița.

De semenea, va evolua orchestra de muzică populară Moldovlaska, cu soliștii Adriana Ochișanu, Iulian Corochi, Corina Țepeș, Igor Cuciuc, Geta Burlacu, Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”.

Tot spectacolul din seara de Crăciun va fi transmis în direct pe rețelele de socializare ale Primăriei și pe Realitatea TV.

Primarul a mai adăugat că pe parcursul zilei 31 decembrie – 1 ianuarie, în PMAN și la Târgul de Crăciun, au fost peste 130 de mii de oameni.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.