Soluţiile inteligente de comunicare pot fi găsite la Expert

Luna iulie a fost marcată de o serie de evenimente deosebite pentru sectorul telecomunicaţiilor din Republica Moldova. Compania Moldtelecom şi brand-ul său de telefonie mobilă Unité au lansat reţeaua de magazine Expert, ce vine să ofere clienţilor săi toată seria de servicii Moldtelecom, soluţii inteligente de comunicare şi gadget-uri performante de ultimă generaţie. Toate sub acelaşi acoperiş.

Ideea creării reţelei de magazine Expert vine din dorinţa companiei Moldtelecom de a facilita accesul utilizatorilor la serviciile de comunicare şi de a oferi soluţii eficiente, inteligente şi inovative, astfel încât clienţii să poată fi mereu conectaţi cu lumea pentru a fi  în pas cu timpul.

În decursul lunii iulie au fost deschise primele 5 magazine: 3 în Chişinău şi câte unul în oraşele Bălţi şi Cahul. Cu această ocazie, au fost organizate evenimente de anvergură în incinta fiecărui magazin nou deschis. Toţi vizitatorii au avut parte de concursuri şi tombole cu premii de valoare, iar spre final s-au delectat sub ritmurile interpreţilor Samir & Max Zavidia. Participanţii au avut ocazia să participe la tombola principală, în care au fost puse la bătaie gadget-uri moderne:  smartphone-uri, tablete şi laptop-uri de ultimă generaţie.

Cu ocazia deschiderii noului magazin Expert de la Moldtelecom, vizitatorii au beneficiat şi de oferte avantajoase, la procurarea produselor noi. Conform acestora, vizitatorii magazinelor Expert au avut posibilitatea să procure un iPhone 4 la preţul de doar 5499 lei, economisind 1000 lei, iar la procurarea unei tablete Asus de 2399 lei, cumpărătorul primea din partea operatorului naţional Unité, 40 Gb internet mobil lunar gratuit, timp de 6 luni.

De astfel de surprize vor avea parte clienţii Moldtelecom şi Unité din alte localităţi din republică, pentru că reţeaua Expert magazin va fi extinsă la nivel naţional. Aceasta deoarece Moldtelecom şi Expert nu se opresc aici şi vor continua să lucreze, pentru a oferi tuturor clienţilor săi soluţii inteligente de comunicare. În curând va fi deschis un magazin Expert şi la Comrat, iar apoi, în alte centre raionale din republică. Urmăreşte-ne şi alătură-te sărbătorii organizate de brandul Expert al companiei Moldtelecom.

Expert – soluţii inteligente de comunicare de la Operatorul Tău Naţional Moldtelecom.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.