Ședința în dosarul Șor a fost amânată pentru o lună

Ședința de judecată în dosarul fostului președinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii, Ilan Șor, primar de Orhei, programată pentru luni, 17 decembrie, la Curtea de Apel Cahul, a fost amânată pentru 21 ianuarie.

Solicitat de IPN, Iulian Balan, unul dintre avocații lui Ilan Șor, a declarat că ședința a fost amânată pe motiv că unul din avocați a invocat motive de sănătate. Următoarea ședință este programată pentru data de 21 ianuarie, ora 11.30.

Judecătoria Chișinău, oficiul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, hotărârea prin care Ilan Șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare pentru cauzarea de prejudicii statului prin înșelăciune și abuz de încredere. Sentința a fost atacată în instanța de apel atât de procuror, cât și de avocații inculpatului și de reprezentantul SA Banca de Economii. Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar. Dosarul a ajuns la Curtea Apel Chișinău abia după șase luni, iar în februarie a fost strămutat la Curtea de Apel Cahul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.