Show aviatic de zile mari la Aeroportul Chișinău

De Ziua Aviație Civile, Aeroportul Internațional Chișinău a organizat pentru astăzi un show aviatic grandios. Acrobații aeriene, expoziții de echipament aeronautic și parașutiști de peste hotare vor asigura un show aeronaut de excepție. Evenimentul va culmina cu un spectacol nocturn la care vor evolua campioni mondiali din domeniu.

Show-ul aviatic este organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la crearea Aviației Civile din Moldova. Cei pasionaţi de avioane au ocazia să admire diverse proiecţii pirotehnice şi demonstraţii executate de piloţi profesionişti din Moldova, România, Lituania, dar şi din alte ţări. 

Doritorii de a afla mai multe despre avioane pot urca la bordul aeronavei și în cabina piloților. La eveniment este organizat iarmarocul aviatic, unde câteva companii vând machete de avioane, literatură aviatică, elemente de îmbrăcăminte a echipajului, suvenire din domeniul aviaţiei.

La eveniment, artiștii moldoveni vor susține un concert, la care va evolua și orchestra Departamentului Poliției de Frontieră cu un recital. Oaspeţii speciali ai evenimentului sunt membrii formaţiei Deepcentral.

Organizatorii evenimentului asigură transport gratuit de la porțile orașului. Transportul circulă în interval de 30 în 30 de minute, de la ora 9:30 până la 16:00, și ajunge direct la locul destinației – aeroportul vechi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.