Sergiu Mocanu: Liderii Platformei „DA” au dezamăgit protestatarii

Sergiu Mocanu, preşedintele Mişcării Antimafie, acuză liderii Platformei „DA”, în special pe Andrei Năstase, că ar fi trădat interesele protestatarilor. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”, transmite IPN.

„Eu acum nu sunt auzit. S-au găsit alţii care, chipurile, luptă cu Plahotniuc. Andrei Năstase este un om care îşi face interesele şi i-a dezamăgit pe cei care protestează. El, chiar dacă va ajunge la putere, va pierde lupta cu Plahotniuc, aşa cum a pierdut-o şi Filat. Atunci când Filat a declarat război păpuşarului, am ştiut că nu va reuşi. Nu poate cineva, care are atâtea ilegalităţi în spate, să-l detroneze pe unul ca Plahotniuc. Acum protestul Platformei „DA” este acoperit de către Igor Dodon şi Renato Usatîi, care se ştie că sunt oamenii Moscovei. Năstase a trădat aripa liberală a protestatarilor”, a precizat Mocanu.

Totodată, politicianul a precizat că nu vede în Năstase un duşman. „Duşmanul meu este Plahotniuc. Eu nu lupt cu Năstase, cu Ţopa, cu Platforma „DA” ori cu altcineva de acolo. Eu lupt cu Plahotniuc”,a spus Mocanu.

Deşi a dat de înţeles că nu se află în relaţii apropiate cu Victor şi Viorel Ţopa, Sergiu Mocanu a declarat că aceştia doi sunt primele victime ale lui Plahotnuc. „Ei au fost primii din Republica Moldova care au vorbit despre ce se întâmplă în businessul mare de aici, au creat acea fisură prin care s-au scurs informaţii, despre furturile de proporţii din averea statului. Pentru aceasta justiţia lui Plahotniuc i-a condamnat”, a declarat Mocanu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.