Sergiu Balica, antreprenor: „Sper să putem aduce nivelul de trai al țării noastre la nivelul Uniunii Europene”

„Ne dorim ca nepoții noștri să se mândrească că am fost capabili, în 40 de ani, să aducem țara la standardele europene”. Afirmă Sergiu Balica, fondatorul ABS Recycling Moldova, o întreprindere prietenoasă mediului, înființată în 1992, care are grijă să colecteze, să sorteze și recicleze deșeurile din Chișinău și localitățile din apropierea municipiului. 

Omul de afaceri spune că, după câteva călătorii în Uniunea Europeană, a rămas impresionat de educația, nivelul de trai și, desigur, curățenia de acolo.

 



Într-un scurt interviu video, realizat în contextul unei campanii de informare și educație electorală privind integrarea europeană a Moldovei, Balica a vorbit inclusiv despre așteptările sale de la UE.

„Dacă vom fi primiți cu succes în familia UE, dacă vom fi ajutați, sper că vom ajunge împreună la acele orizonturi pe care ni le dorim. Sper să putem aduce nivelul de trai al Republicii Moldova la nivelul Uniunii Europene”, afirmă Sergiu Balica.

Interviul cu Sergiu Balica este al treilea din seria unor mărturii ale antreprenorilor moldoveni, menite să implice mediul de afaceri în susținerea referendumului pentru integrarea europeană, care va avea loc pe 20 octombrie 2024.

Acest mesaj face parte din campania de informare și educație electorală privind integrarea europeană a Republicii Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.