Sectorul Râșcani al capitalei are pretor nou

Sectorul Râșcani al capitalei are pretor nou. Este vorba despre Victor Poleacov, fost consilier al Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, transmite IPN.

„Oficial am preluat funcția de pretor al sectorului Râșcani, municipiul Chișinău. Mulțumesc primăriei capitalei pentru încrederea acordată și Partidului Socialiștilor pentru oportunitate. Pentru mine funcția de pretor este, în primul rând, o responsabilitate. Responsabilitatea de a păstra ceea ce a fost mai bun moștenit de la conducerea anterioară și de a crește aceste realizări în viitor”, a menționat Victor Poleacov.

„Prioritățile în munca mea și a întregii echipei preturii vor fi: dezvoltarea infrastructurii, crearea politici sociale locale și sprijinul pentru întreprinderile mici și mijlocii. Pretura va lucra pentru popor, în interesul poporului și împreună”, a mai spus noul pretor.

Anterior, funcția de pretor al sectorului Râșcani a fost deținută de către Vlad Melnic, care a fost demis în septembrie 2023 prin dispoziția primarului general.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.