Secretarul general adjunct al NATO vine în Republica Moldova

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, efectuează în perioada 13-15 septembrie, o vizită în Republica Moldova. La Chișinău oficialul va avea întrevederi cu președinta Maia Sandu, premierul Dorin Recean și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite IPN.

„În cadrul programului vor fi discutate ultimele evoluții ce țin de securitatea regională, dar prioritățile de cooperare pe linia Republica Moldova-NATO, posibilitățile de obținere a expertizei și asistenței Alianței Nord-Atlantice pentru eforturile de democratizare și de modernizare a țării noastre. În particular pentru dezvoltarea capacităților de securitate, apărare, combaterea dezinformării și fortificarea rezilienței țării noastre, în conformitate cu cerințele mediului actual de securitate”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.


Responsabilul a mai spus că autoritățile de la Chișinău apreciază contribuția partenerilor Nord-Atlantice la eforturile de modernizare și întărire a sectorului de apărare al Republicii Moldova.

Cu prilejul vizitei, joi, la Guvern va fi susținută o conferință de presă de premierul Dorin Recean și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.