Se lansează un tren adițional pentru a fluidiza transportarea refugiaților ucraineni

De astăzi, 4 martie, se lansează un tren adițional pe cursa regulată Chișinău-Iași-Chișinău, pentru a fluidiza transportarea refugiaților ucraineni, a anunțat vicepremierul Andrei Spînu, ministru al infrastructurii și dezvoltării regionale, pe canalul său de Telegram, transmite IPN.

Într-o zi trenul va pleca din Chișinău la ora 9.45 și va sosi la Iași la ora 14.24. În altă zi trenul va porni de la Iași la ora 11.40 și va staționa la Chișinău la ora 16.05.

Biletele pentru acest tren pot fi procurate la casele Gării Feroviare Chișinău, începând de astăzi, 4 martie, ora 8.00. Prețul biletelor este de 90, 100 și 130 de lei, în funcție de clasă. În România biletele pot fi cumpărate direct de la însoțitorii de vagon.

Odată ajunși la Iași, călătorilor le va fi pus la dispoziție transport local gratuit, care va efectua transferul din și spre Aeroportul Internațional Iași, dar și transferul din Gara Socola spre Gara Centrală.

Totodată, Calea Ferată din Moldova pune la dispoziție pentru astăzi, 4 martie, o cursă specială a trenului pe ruta Căușeni-Iași (Socola). Trenul a plecat de la Căușeni la ora 02.30 și ajunge la Iași la ora 9.20.

Andrei Spînu mai informează că circulația trenului special de pe cursa Moghilev Podolsk –Iași (Socola) se sistează.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.