Se lansează Platforma pentru Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2027

Primăria municipiului Chișinău anunță lansarea Platformei pentru Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2027. Prin această platformă, municipalitatea își propune să colecteze idei inovatoare, să identifice nevoile specifice ale tinerilor din oraș și să elaboreze un plan de acțiuni complex, care să reflecte aspirațiile și potențialul orașului candidat pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului, transmite IPN.

„În urma publicării orașelor finaliste de către Forumul European de Tineret, ne-am propus să mobilizăm și să implicăm comunitatea locală în pregătirea Chișinăului pentru acest titlu prestigios. Platforma pentru Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2027 își propune să fie un spațiu deschis și participativ pentru tineri”, se arată într-un comunicat de presă.

Toate organizațiile și grupurile de inițiativă pentru tineri, precum și organizațiile studențești, sunt invitate să se implice activ în acest proces și să își împărtășească ideile și propunerile pentru dezvoltarea Chișinăului ca un oraș mai prietenos și mai incluziv pentru tineri.

Pentru a se înscrie și a se implica în Platforma pentru Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2027, persoanele interesate trebuie să acceseze linkul de înregistrare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.