Se decide în privința arestului lui Igor Dodon. La judecătorie are loc un miting

Magistrații de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, examinează demersul procurorilor care cer prelungirea arestului la domiciliu în privința fostului președinte, Igor Dodon. În fața instanței este organizat un miting în susținerea politicianului, acesta fiind întâmpinat cu aplauze, transmite IPN.

În cadrul mitingului, membrii și susținătorii Partidului Socialiștilor au declarat că prețurile cresc zilnic în țară, criza social-economică se agravează, iar autoritățile în acest moment luptă cu opoziția. Participanții la miting scandează: „Libertate lui Igor Dodon!”, „Opriți fărădelegile!”, „Jos Maia Sandu!” etc.

Lui Igor Dodon îi sunt incriminate mai multe capete de acuzare. Este vorba despre corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită. Politicianul declară că dosarul este unul politic. Soția lui Igor Dodon, învinuită de complicitate la îmbogățire ilicită, are interdicția de a părăsi țara. Fratele Galinei Dodon se află în izolator.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.