Sărbătorim împreună cel mai mare eveniment rugbistic al planetei - Cupa Mondială de Rugby 2015



În perioada 18 septembrie – 31 octombrie se va desfășura Cupa Mondială de Rugby 2015, partenerul general al evenimentului este Société Générale, care susține rugby de aproape treizeci de ani.

Meciul de deschidere a Cupei Mondiale 2015 de Rugby are loc la stadionul Twickenham din Londra pe 18 septembrie unde Anglia, țara gazdă se va confrunta cu Fiji. Invităm toți iubitorii de rugby să urmărească meciurile la TV sau chiar pe stadion și să împărtășească  adevăratul spirit de echipă cu jucătorii de rugby. Veți găsi aici planul meciurilor din Cupa Mondială de Rugby 2015 și mai multe detalii la acest link.

Mobiasbancă, care este partenerul Federatiei de Rugby din Moldova, va fi alături de acest eveniment important. Astfel, vă informăm că pe data de 18 septembrie, în legătură cu deschiderea CUPEI MONDIALE LA RUGBY 2015, va fi desfășurat un turneu de juniori la rugby pe stadionul sportiv din or. Anenii Noi, cu participarea echipelor SS Sergus Soroca, SS Briceni, SSSRSR Chisinau, LIMPS Chisinau, RC Ciorescu, SOTT Chisinau, SS Drasliceni.  Începerea turneului la ora 10:00.  Iar la ora 15:00 vă invităm la meciul între Selecţionata Chişinău și Selecţionata Odessa, Meciul Stelelor din cadrul „Ligii Est-Europeane de Rugby-15”. Intrarea este LIBERĂ.

Cupa Mondială de Rugby este cel mai mare eveniment rugbistic al planetei. Este al treilea eveniment sportiv al lumii, după Campionatul Mondial de Fotbal și Jocurile Olimpice.

 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.