S.A. „Apă-Canal Chișinău” găzduiește cea de-a IX-a ediție a Comunității Practicienilor


Comunitatea practicienilor din sectorul de apă și sanitație se întrunește într-o nouă ședință. Membrii comunităţii vor participă la o masă roduntă și vor dezbate problemele și perspectivele din domeniu, dar și noile opurtunități de finanțare și creditare a furnizorilor de apă.

Gazdă şi organizatorii celei de-a IX-a şedinţă a Comunităţii Practicienilor este S.A. „Apă-Canal Chișinău” .

În cadrul acestei şedinţe va fi prezentată o informație amplă despre activitatea S.A. „Apă-Canal Chişinău, despre rezultatele elaborării Studiului de fezabilitate „Alimentarea cu apă şi tratarea apei în mun. Chişinău", care a fost efectuat de către Compania Franceză „Seureca", şi despre Provocările S.A. „Apă-Canal Chişinău" la 120 de ani de activitate, realizări, probleme, soluţii, proiecte.

Comunitatea Practicienilor este o platformă creată din profesioniştii din sectorul de aprovizionare cu apă şi sanitaţie, în cadrul căreia se face schimb de cunoştinţe, experienţă, idei şi tendinţe noi, precum şi se, consolidează cunoştinţele şi practicile din domeniul profesat. Din totdeauna, comunitatea a manifestat interes faţă de realizările şi proiectele de dezvoltare ale serviciilor de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare în municipiul Chişinău şi în localităţile din suburbii.

Un alt scop al acestei întruniri este stabilirea unor legături mai strânse între profesionişti şi organizaţiile din cadrul sectorului de aprovizionare cu apă şi canalizare. În rezultat, aceste relații vor contribui la îmbunătăţirea activităţii operatorilor din domeniul alimentării cu apă şi epurarea apelor uzate, precum şi dezvoltarea acestor servicii în oraşele şi satele republicii.

S.A. „Apă-Canal Chişinău" susţine obiectivele Comunităţii Practicienilor.

La sfârşitul şedinţei, participanții vor putea vizita unele oficii ale sediului central al întreprinderii:

  • Galeria - foto pe parcursul a 120 ani de activitate;
  • Modernizarea Secţiei tehnice - producţie;
  • Amenajarea modernă a arhivei documentaţiei întreprinderii cu utilaj performant;
  • Dispeceratul central;
  • Laboratorul ape uzate, agenţi economici;
  • Centrul de informare şi perfectare a documentelor;
  • Ghişeul unic de informare şi achitări.

    Serviciul de presă al S.A. „Apă-Canal Chișinău”

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.