S-a stins din viață artistul poporului Anatolii Latîșev

Artistul poporului Anatolii Latîșev s-a stins duminică din viață. Uniunea Muzicienilor din Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea în neființă a artistului, transmite IPN.

„Cu profundă tristețe am primit vestea despre trecerea la cele veșnice a maestrului Anatolii Latîșev, artist al poporului, membru UMM. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate. Eternă amintire. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în lumina Sa”, se arată în mesajul Uniunii.

Și colegii de scenă au transmis mesaje de condoleanțe. „S-a stins din viață prietenul meu și al tuturor, artistul poporului Anatolii Latîșev. Nu vom uita niciodată veselia și bunătatea acestui om deosebit, care azi a plecat la cer. Dumnezeu să-l ierte. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a publicat un mesaj, duminică seara, interpretul Gheorghe Țopa.

„S-a stins din viață un prieten bun al meu, un om cu literă mare, un artist de mare anvergură, susținător înveterat al valorilor românești, Anatolii Latîșev”, a scris interpretul Ricky Ardezianu.

Anatolii Latîșev s-a născut în satul Dobrogea Nouă, raionul Sângerei, pe 23 martie 1961. A făcut zece clase în satul natal, apoi la Dubăsari, școala muzicală – acordeon. A urmat Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga” din Chișinău. A studiat și muzică de operă. Era de mai bine de două decenii membru al Uniunii Muzicienilor din Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.